Konfigurator

ŽELITE IZVEDETI VEČ ?

VPRAŠALNIK ZA KONFIGURACIJO NAJBOLJ PRIMERNE POLNILNE POSTAJE ZA VAŠE POTREBE

Priključna moč na objektu, kamor bo priključena PP (kW):

Povprečna dnevna poraba ostalih elektro porabnikov na objektu skupaj (kWh)

Obnovljivi vir električne energije (če je vgrajen na objektu), moč v kW

Razdalja od lokacije polnilne postaje do najbližjega elektro priključnega mesta

Osebni podatki

Slika objekta

Za lažji izbor polnilne postaje in pripravo ponudbe nam lahko pošljete skenirano sliko ali skico (v *.jpg ali *.pdf obliki - max 64MB) objekta z vrisanimi elementi in približnimi izmerami od točke priklopa napajanja do nameščene polnilne naprave, kot je to prikazano na naslednjih dveh primerih:

 

Primer 1: Tloris garaže – označen prostor hišne elektro omarice, polnilne postaje in razdalja med njima.
Primer 2: Slika objekta s kratkim opisom mesta namestitve polnilne postaje in navedeno dolžino napajalnega in signalnega kabla do hišne elektro omare.

Na osnovi vnešenih podatkov in prejete slike, Vam bomo predlagali najbolj primerno polnilno opremo za vaše zasebne, polzasebne ali javne potrebe. Stroški montaže in vgradnje se definirajo na osnovi ogleda objekta (ustrezno pripravljen prostor, elektro instalacije, zagotovitev napajanja, prostora za vgradnjo ustrezne pretokovne in prenapetostne zaščite in  RCD stikala).

Vpišite naslov in dodatne želje v kontaktni obrazec, obiskal Vas bo naš najbližji predstavnik in na osnovi vaših zahtev in stanja na objektu priporočil najugodnejšo kvalitetno in zanesljivo rešitev polnjenja.

Skladno z določili nove uredbe o varovanju osebnih podatkov (UREDBA (EU) 2016/679) - v angleščini General Data Protection Regulation (v nadaljevanju GDPR), ki je stopila v veljavo 25. 5. 2016, uporabljati pa se začne neposredno in hkrati v vseh državah članicah s 25. 5. 2018 smo vas dolžni obvestiti oz. prejeti vaše soglasje za obdelavo in shranjevanje vaših osebnih podatkov. V vezi tega vam sporočamo, da nad posredovanimi podatki nudimo lasten nadzor in da jih bomo uporabili izključno za potrebe izdelave informativne ponudbe za katero se zanimate in ne za pošiljanje reklamnih novic, promocijskih obvestil itd.

S klikom na gumb "Pošlji" se tako strinjate, da podjetje EVpolni s.p. poslane podatke uporablja za pošiljanje ponudb in statistično obdelavo.