KONTAKTI

Ekološki vidik

Električna vozila ​​imajo potencial za znatno zmanjšanje emisij toplogrednih plinov. Elektrifikacija prometa s proizvodnjo električne energije iz obnovljivih virov energije je ena izmed možnosti za hitro globalno spremembo, ki lahko pomaga ohladiti planet in prispeva k izboljšanju kakovosti življenja za naraščajočo urbano civilizacijo.

Prilagodljivost

Inteligentne tehnologije polnjenja pomagajo zagotoviti nemoteno vključitev električnih vozil v elektroenergetski sistem, na primer s prilagajanjem časa polnjenja in hitrosti polnjenja. To je lahko še posebej uporabno pri souporabi energije iz obnovljivih virov.

Inovativnost

Sodobni sistemi za polnjenje vozil s hišnim energijskim zalogovnikom zagotavljajo veliko prednosti, vključno z zmanjšanimi stroški polnjenja in izboljšano stabilnostjo omrežja. Shranjujejo električno energijo iz sončne elektrarne, ki jo ponoči uporabimo za samonapajanje doma in polnjenje električnega vozila.

Kontaktirajte nas

Pošljite nam vaša vprašanja ali zahtevajte ponudbo za vaše projekte. Z veseljem vam bomo pomagali pri vaših poizvedbah.

Skladno z določili nove uredbe o varovanju osebnih podatkov (UREDBA (EU) 2016/679) - v angleščini General Data Protection Regulation (v nadaljevanju GDPR), ki je stopila v veljavo 25. 5. 2016, uporabljati pa se začne neposredno in hkrati v vseh državah članicah s 25. 5. 2018 smo vas dolžni obvestiti oz. prejeti vaše soglasje za obdelavo in shranjevanje vaših osebnih podatkov. V vezi tega vam sporočamo, da nad posredovanimi podatki nudimo lasten nadzor in da jih bomo uporabili izključno za potrebe izdelave informativne ponudbe za katero se zanimate in ne za pošiljanje reklamnih novic, promocijskih obvestil itd. S klikom na gumb "Pošlji" se tako strinjate, da podjetje EVpolni s.p. poslane podatke uporablja za pošiljanje ponudb in statistično obdelavo.