O PODJETJU

NAŠE POSLANSTVO

Podjetje EVpolni, trajna mobilnost in možnost razvoja. Osnovni cilj trajnostne mobilnosti je zadovoljiti potrebe vseh ljudi po mobilnosti in hkrati zmanjšati onesnaževanje.

Trajnostna mobilnost je tista, ki je okolju prijazna, socialno pravična in spodbuja razvoj gospodarstva, zato smo se v podjetju odločili, da tržišču ponudimo polnilne postaje, ki uporabnikom ponujajo pravo rešitev. Odlikuje jih visoka kakovost, eleganten videz, predvsem pa enostavnost uporabe in namestitve, ekonomičnost, varnost, modularna zasnova, mrežna povezljivost in podpora. V podjetju smo predani čistejšemu okolju in smo člani društva DEMS, v katerem delujemo ljubitelji in lastniki električnih vozil. Prepričani smo, da uvedba e-vozil prinaša številne ekonomske in ekološke dobrobiti posamezniku, njegovi družini in družbi. Dobre izkušnje in opisane prednosti so glavni razlog, da želimo na slovenskem tržišču ponuditi kakovostne polnilne postaje za električna vozila.

PODATKI

AD SOLAR, sončne elektrarne, energijski zalogovniki,
EV polnilne postaje in druge storitve, d.o.o.

Pesnica pri Mariboru 43B,
2211 Pesnica pri Mariboru
ID za DDV: SI51215179
Matična št.: 9117172000
E-mail: info@adsolar.si ,
WEB: www.evpolni.si
tel: 071 245 799

Ekološki vidik

Električna vozila ​​imajo potencial za znatno zmanjšanje emisij toplogrednih plinov. Elektrifikacija prometa s proizvodnjo električne energije iz obnovljivih virov energije je ena izmed možnosti za hitro globalno spremembo, ki lahko pomaga ohladiti planet in prispeva k izboljšanju kakovosti življenja za naraščajočo urbano civilizacijo.

Prilagodljivost

Inteligentne tehnologije polnjenja pomagajo zagotoviti nemoteno vključitev električnih vozil v elektroenergetski sistem, na primer s prilagajanjem časa polnjenja in hitrosti polnjenja. To je lahko še posebej uporabno pri souporabi energije iz obnovljivih virov.

Inovativnost

Sodobni sistemi za polnjenje vozil s hišnim energijskim zalogovnikom zagotavljajo veliko prednosti, vključno z zmanjšanimi stroški polnjenja in izboljšano stabilnostjo omrežja. Shranjujejo električno energijo iz sončne elektrarne, ki jo ponoči uporabimo za samonapajanje doma in polnjenje električnega vozila.

Hitra polnilna postaja Veefil 50 kW – primer polnjenja električnega vozila .

Referenčna primera

ELINTA City V2 polnilne postaje moči 2 x 22 kW, nameščene na eni od železniških postaj (Norveška). EO Genius polnilna mreža, lastniki stanovanj lahko s pomočjo EO aplikacije na svojega telefonu upravljajo in načrtujejo polnjenje svojega električnega vozila (Avstralija).

Skupaj z nami do ekološke

ozaveščenosti!