Vzdrževanje, popravilo in zamenjava

Za zagotavljanje kakovosti polnjenja vozila in stalne pripravljenosti vašega električnega vozila za uporabo zahtevajo polnilne postaje redno vzdrževanje. Ne glede na to, za kateri tip polnilne postaje gre, boste za brezhibno delovanje sčasoma potrebovali popravilo ali vzdrževanje.

Naš celovit paket za vzdrževanje vam ponuja brezskrbnost, delovanje brez zapletov in kakovostno polnjenje električnih ali hibridnih vozil. Vašo postajo vzdržujemo po najvišjih standardih delovanja in  tako zagotavljamo daljšo življenjsko dobo vseh delov sistema.

Vzdrževanje

Nudimo podporo in stalno pomoč pri vzdrževanju vaše polnilne postaje in ožičenja. Naša podpora vključuje: redne preglede, ponovno ožičenje, prilagoditve in popravila, poročila o uporabi podatkov in optimizacijo porabe energije.

Zagotavljamo varen in zanesljiv nadzor javnih polnilnih postaj (ob sklenjeni pogodbi za redni nadzor in servisiranje). To zajema vse od 24-urnega nadzora električnih polnilnih postaj, oddaljenega popravljanja napak in upravljanja posodobitev. Skratka, poskrbimo, da je vaše omrežje za polnjenje stabilno in da ste vi in vaše stranke zadovoljni – medtem ko se lahko vi osredotočite na svojo osnovno dejavnost.

LTE3/LTE4 komunikacija z javnimi polnilnimi postajami.

Popravila

Če imate težave z obstoječim polnilnikom EV, kot so: izpadi napajanja, kratek stik, počasnejši čas polnjenja, okvare napajanja, prekomerna poraba energije ali druge težave, vam lahko pomagamo. Za primerno ceno nudimo celovito diagnostiko in popravila vašega sistema.

Elektro strokovnjaki našega podjetja nudijo natančno in stalno vzdrževanje polnilnikov iz naše prodajne palete.

Za vsa vaša vprašanja smo vam na voljo. Pišite nam in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času ter našli obojestransko sprejemljive rešitve ali opravili servis v 24 urah z možnostjo odprave napak na daljavo – mrežno podprti sistemi.

Zamenjave

Če vaša polnilna postaja ne deluje pravilno, ni skladna z vašim novim električnim vozilom ali bi želeli postajo z dinamično regulacijo moči polnjenja ali takšno, ki omogoča solarno polnjenje električnega vozila, je čas, da  jo zamenjate.

V naši široki ponudbi elektro polnilnih postaj boste zagotovo našli takšen izdelek, ki bo ustrezal vašim željam in potrebam.

Skupaj z nami do ekološke
ozaveščenosti!